Pimennysverhot

Tässä kaikki

Tässä kaikki

Paksut ja peittävät verhot makuuhuoneeseen ovat aivan ehdoton asia lisäämään yksityisyyttä ja pitämään ulkoa kajastava valo ulkona.

Myymme pimennysverhokankaat joko kankaina sellaisenaan, jolloin voit omin käsin taiteilla verhoista juuri haluamasilaiset. Tällöin voit lisätä samaan tilaukseen purjerenkaita ja verhonauhaa, jotka löydät verhotarvikkeet-sivulta. Valikoimamme koostuu laadukkaista materiaaleista valmistetuista kankaista, jotka kuitenkin sopivat monipuolisiin käyttökohteisiin. Oli kotisi ilmapiiri sitten moderni tai hieman perinteisempi, löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Tarvittaessa soita tai lähetä sähköpostia niin autamme sinua oikean laadun valinnassa juuri sinun käyttökohteeseen.

Pimentävät verhot koristaa asiakkaamme kaunista kotiaPimentävät verhot koristamassa asiakkaamme kaunista kotia

Valikoimamme pimennysverhoja löytyy useassa eri kuosissa ja värissä. Meiltä saat myös julkisiin tiloihin hyvin sopivat Alma-sarjan paloturvalliset pimentävät verhot.

Tarjoamme myös kaikille kankaillemme ompelupalvelun, jolloin teemme valmiit pimennysverhot sinulle haluamiesi mittojen ja ominaisuuksien mukaan. Voit tilata ompelupalvelun kankaallesi tuotesivuilta löytyvän ompelupalvelu-painikkeen kautta.

Pimennysverhot on mahdollista saada myös valkoisina
Pimennysverhot ovat usein väriltään tummat mutta myös paksut valkoiset pimennysverhot pitävät valon hyvin ulkona

Pimennysverhot auttavat sinua nukkumaan paremmin

Varsinkin kesäaikaan Suomessa makuuhuone täyttyy yölläkin valosta, mikäli huonetta ei ole pimennetty kunnolla. Valoisa huone heikentää selvästi unenlaatua tehden siitä kevyempää ja syvään uneen pääsystä vaikeampaa. Laadukkaisiin pimennysverhoihin satsaamalla parannat tuntuvasti omaa ja perheesi hyvinvointia kun aamulla heräätte paremmin latautuneena. Kaupungissa asuttaessa katuvalot usein loistavat yöllä ikkunasta sisään ja pienikin määrä voi häiritä unen laatua. Erityisesti lapsiperheissä osataan arvostaa pimentävien verhojen etuja, kun lapsen päiväunet saadaan kestämään edes hieman pidempään.

Paksut verhot auttavat myös kodin lämmönsäätelyssä. Jos et ole kesällä päiväsaikaan kotona ja makuuhuoneesi, tai muu tila, missä pimennysverhoja käytät on auringon suuntaan päin, kannattaa harkita verhojen pitämistä kiinni poissa ollessasi. Kotisi pysyy viileämpänä ja sähköviilenteisessä kodissa saat myös tuntuvia rahallisia säästöjä hyödyntämällä paksuja pimennyskankaita. Kotona ollessa voit taas avata verhot ja antaa valon tulvia sisään.

Kauniit ja paksut pimennysverhot ovat ulkonäöllisestikin suorastaan veistokselliset. Kiinnitä pimennysverhoja tilatessa huomiota oikeisiin mittoihin: verhojen tulee olla tarpeeksi leveät ettei reunoilta pääse pursuamaan valoa läpi. Leveyden lisäksi myös pimennysverhokankaan on oltava tarpeeksi korkea, jotta se selvästi ylittää ikkunan korkeuden yläpäästä ja vähintäänkin hipoo lattiia ala päässä. Verhon olisi myös syytä olla mahdollisimman lähellä seinää valovuotojen ehkäisemiseksi. Meiltä saat tilattua juuri sopivat verhot senttimetrin tarkkuudella.

Makuuhuoneen lisäksi hyvä paikka hyödyntää pimennysverhoja on olohuoneessa. Jos auringonvalo pääsee häikäisemään televisiota liikaa ei elokuvien katsomisesta meinaa tulla mitään ja leveät pimennysverhot saavat huoneen pimeäksi hetkessä, jolloin elokuvien ja suosikkisarjojesi katsominen on selvästi mieluisampaa. Etkä joudu edes jännittämään näkeekö naapurisi suoraan olohuoneeseesi verhojen läpi.

Kotoa käsin työskentely lisääntyy kovaa tahtia myös Suomessa ja työhuoneessa pimennysverhot voivat auttaa tehokkaampaa työhön keskittymistä. Jos näyttöpäätteesi sijaitsee ikkunaa vasten, joutuu silmäsi tekemään tarpeettoman paljon työtä ja näytön luku voi myös olla haastavaa aurinkoisena päivänä. Pimennysverhojen avulla voit paremmin keskittyä näyttöpäätetyöskentelyyn eikä mahdollinen ulkona tapahtuva toiminta vie keskittymistäsi.

Tyypillisesti pimennysverhot ovat sävyltään tummat mutta myös valkoiset pimennysverhot estävät valon läpäisyä hyvin kunhan ne ovat tarpeeksi paksut. Tummansävyiset pimennysverhokankaat usein toimivatkin parhaiten hieman tummempien seinien kanssa ja voivat näyttää jopa hieman hyökkääviltä valkoista seinää vasten. Valkoisella seinällä valkoiset verhot sulautuvat hyvin huoneen värimaailmaan.