Verhoilukankaat

Tässä kaikki

Tässä kaikki

Tervetuloa tutustumaan Kangaskeskuksen laajaan ja monipuoliseen valikoimaan verhoilukankaita ulos, sisälle ja julkisiin tiloihin! Löydät täältä verhoilukankaat sohvien ja muiden huonekalujen uudelleenverhoiluun. Verhoilulla voit kätevästi saada kotiisi uutta ilmettä, huonekaluillesi arvokkuutta ja saat ne kestämään pidempään.

Laajennamme jatkuvasti valikoimaa ja tarjoamme vain laadukkaita verhoilukankaita ainutlaatuisilla kuoseilla, joista useita et löydä Suomesta mistään muualta. Aloita siis uniikki sisustusprojektisi täältä!

Kankaan valinta alkaa aina miettimällä kalustettavan huonekalun käyttökohteella. Verhoilukankaat eroavat esimerkiksi verhokankaista ennen kaikkea niiden kestävyyden osalta. Siinä missä verhot eivät käytössä juuri kulu (ellei esimerkiksi lapsesi koita roikkua niissä), huonekalujen kankaat ovat kovalla käytöllä jatkuvasti ja materiaalin tulee olla sen mukaisesti valittu. Vaikka löytäisitkin täydellisen näköisen verhokankaan projektiisi, ei se kestä käyttöä sohvassa.

Suurin osa verhoilukankaista on tarkoitettu sisätiloihin mutta voit helposti suodattaa valikoimamme vettä ja likaa hylkivät kankaat erilleen käyttämällä suodatintyökaluamme. Nämä kankaat kestävät myös kovempia olosuhteita ulkokäytössä ja ovat helppohoitoisia, eli ne sopivat erinomaisesti myös julkisiin tiloihin. Joissain julkisiin käyttökohteisiin on syytä tilata palosuojaus parantamaan tilojen paloturvallisuutta. Meiltä voit tilauksen yhteydessä ostaa palveluna myrkyttömän palosuojauksen kaikkiin kankaisiin. Lisätietoa palosuojauksesta löydät täältä.

Verhoilukankaan tilauksen yhteydessä voit lisätä tilaukseesi ompelupalvelun, jolla ompelemme tahtomastasi kankaasta tyynynpäällisen.

Kuinka valita sopiva verhoilukangas

Olemme pyrkinyt tekemään sopivan kankaan löytämisen mahdollisimman helpoksi. Sivun oikeassa laidassa olevan suodattimen avulla voit valita sopivan kuvioinnin ja materiaalin kankaallesi. Lisäksi sopivan värin löytäminen on helppoa. Valikoimassa on myös lukuisia kuviollisia verhoilukankaita. Kukkakuviolliset verhoilukankaat löydät täältä. Muihin kuvioihin perustuvat sisustuskankaat näet täältä.

Jos ongelmaksi muodostuu valinnanvaikeus, autamme mielellämme sopivan kankaan valinnassa. Voit olla meihin yhteydessä somen kautta tai sähköpostin ja puhelimen välityksellä.

Haluatko tilata kankaasta mallipalan? Sekin onnistuu. Kuvat eivät aina anna oikeutta kankaillemme ja niiden ulkonäkö myös muuttuu hieman kodin valaistuksesta riippuen. Kankaiden tuotesivuilta löydät painikkeen ”Tilaa näyte” jota painamalla voit tilata kankaista näytepaloja. Kappalehinta on vain yksi euro ja toimitamme näytteet teille täysin postikuluitta.

Myymme kankaat metritavarana, joten voit tilata sentilleen oikean kokoisen palan käyttökohteeseesi

Tuore verhoilukangas piristää huonekalujasi valtavasti
Tuore verhoilukangas piristää huonekalujasi valtavasti

Huonekalukankaat kaikkiin tarpeisiin

Huonekaluverhoilu antaa uuden ilmeen lisäksi huonekaluille myös merkittävästi lisää käyttöikää. Laadukkaisiin huonekaluihin panostaminen yleensä kannattaa, sillä laadukkaat huonekalut jo lähtökohtaisesti kestävät pidempään ja niiden käyttöikää voi entisestään pidentää asentamalla niihin uusi huonekalukangas. Laadukkaan kankaan valinnalla annat huonekaluillesi noin saman verran uutta elinikää kuin niillä on ennen verhoilutarvetta jo ollut mikäli huonekaluihin ei synny rakenteellisia vaurioita käyttöaikana. Tuplaat siis usein huonekalujesi käyttöiän uudelleenverhoilulla.

Haluatko kotiisi jotain ainutlaatuista? Verhoilulla se onnistuu. Todennäköisesti missään toisessa kodissa maailmassa ei ole juuri sinun sohvamalliasi uudelleenverhoiltuna valitsemallasi kankaalla.

Valitse laadukas sohvan verhoilukangas

Tyypillisesti sohvat ovat yksi eniten kulutusta kokevista huonekaluista. Täten myös sohvan verhoilukankaaseen on syytä panostaa erityisen paljon, jotta se kestää pitkään. Suunnitellessa tulee verhoilijan itse punnita sohvan verhoilun laajuustarve: toisinaan riittää pelkkä kankaan uusinta mutta toisinaan myös pehmusteet on uusittava, mikäli ne ovat päässet ajan mittaan lössähtämään eivätkä enää säilytä muotoaan. Sohvan verhoilu on usein syytä jättää ammattilaisten tehtäväksi, jos haluat taata arvokkaan huonekalusi siistin jäljen.

Samettiset verhoilukankaat toimivat tyynynpäällisinä ja monessa muussa kohteessa
Samettiset verhoilukankaat toimivat tyynynpäällisinä ja monessa muussa kohteessa

Tuolien verhoilu

Myös arvokkaiden keittiön tai ruokailusalin tuolien käyttöikää on ekologista ja järkevää pidentää uuden verhoilun avulla. Samalla tuolien pehmusteisiin saadaan uutta jämäkkyyttä, mikäli se on pehmusteista päässyt katoamaan ajan saatossa.

Olohuoneen nojatuoli on monille kodin rakkain paikka. Nojatuoliin on helppo lysähtää tuntikausiksi televisiota katsomaan ja nauttimaan rauhasta rankan työpäivän jälkeen. Myös nojatuolit kuluvat käytössä ja olisi suurta haaskausta lähteä huonekalukauppaan uutta katsomaan kun jouset alkavat pikkuhiljaa loistaa rakkaasta laiskanlinnastasi vuosien käytön jälkeen. Jämäkällä tuolin verhoilulla kestää nojatuolisi taas lukemattomia tuotantokausia suosikkisarjojasi.