Verhokankaat

Tässä kaikki

Tässä kaikki

Meiltä löydät verhokankaat kaikkiin huoneisiin keittiöstä makuuhuoneeseen. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kuoseja yksivärisistä kankaista kuvioituihin. Voit kätevästi suodattaa erilaisia kuoseja sivun vasemmasta laidasta, jotta löydät helposti itseäsi eniten kiinnostavat kuvioinnit ja valmistusmateriaalit.

Meiltä voit tilata verhokankaat netistä senttimetrin tarkkuudella. Sinun ei edes tarvitse ommella verhoja itse, ellet niin tahdo! Verhojen tuotesivulta voit lisätä verhoillesi juuri haluamasi ompelupalvelun, jolloin me teemme mittojesi mukaiset verhot valitsemallasi viimeistelyllä.

Pitsiset verhokankaat antavat huoneeseen kaunista tunnelmaa
Kevyet verhokankaat luovat antavat ilahduttavan tunnelman asiakkaamme kodissa

Kauniit ja koristeelliset kuviot innostavat luoviin ratkaisuihin. Jos et osaa päättää juuri sopivaa mallia, voit tilata kaikista kankaistamme näytepalan. Se onnistuu menemällä haluamallesi tuotesivulla ja painamalla ”Tilaa näyte.” Voit tilata useista eri kankaista näytepaloja kerralla ja postitamme ne sinulle kirjeenä tuota pikaa.

Päivitämme verhoja aina sesonkien mukaan, joten muista tulla tutustumaan uudistumaan valikoimaamme usein. Syksyllä suositaan tummempaa väriä ja joulun aikaan verhokankailla voi luoda aivan omanlaisensa hengen kotiin. Kevään mittaan kun valo alkaa kajastaa ikkunoista sisään, on kiva suosia kevyempiä verhoja taas kevään ja kesän yli, joskin makuuhuoneet on yleensä järkevää eristää valolta kunnon pimennysverhoilla.

Harmaa verhokangas tuo kivaa kontrastia työhuoneeseen
Harmaa verhokangas tuo kivaa kontrastia työhuoneeseen

Näin löydät sopivan verhokankaan

Verhoja netissä selaillessa menee helposti pari tuntia aikaa ja yleensä tuo ajankäyttö palkitaan. Erilaiset materiaalit ja verhojen koot toimivat hyvin eri tavoilla eri tiloissa. Ilman verhoja saattaa kotisi tuntua jopa alastomalta ja verhot saavat tilan tuntumaan kotoisalta ja viihtyisältä. Näillä ohjeilla pääset hyvin alkuun verhojen valinnassa.

Mieti mikä on verhojen tarve. Haluatko näkösuojaa tai pimennystä vai puhtaasti kaunista sisustuselementtiä? Kevyillä verhoilla luot huoneisiin kaunista ja eloisaa tunnelmaa ja suorilla verhoilla saat tilan tuntumaan korkeammalta. Painetuilla verhokankailla luot kotiisi ainutlaatuista sisustuksellista personaallisuutta. Toisaalta yksiväriset verhot tarjoavat ajatonta ulkonäköä ja ovat kaikkien kodin asukkaiden ja vieraiden mieleen.

Verhojen mittasuhteilla on merkitystä. Kapea verho suuressa huoneessa näyttää helposti rimpulalta ja korkea tila kysyy aina käytettäväksi laajempaa verhopinta-alaa. Verhot näyttävät yleensä siistimmiltä, kun ne ulottuvat maahan asti.

Valitse parhaiten sopiva verhomateriaali. Samettiverhot ovat muodikkaita ja niillä saat luotua uskomattoman kauniita kokonaisuuksia kotiisi. Perinteisessä kodissa sametti taas saattaa näyttää turhan moderneilta ja esimerkiksi pellavasta valmistetut verhot istuvat perinnetaloihin paremmin. Verhot toimivat toisinaan myös kauniina akustisena elementtinä; jos kodissasi kaikuu, voit vaimentaa sitä paksuilla verhokankailla.

Hillitty kuosi toimii yleensä parhaiten. Liian räikeän väriset verhot voivat näyttää jopa hieman hyökkääviltä silmiin. Parhaimmillaan verhot mukautuvat huoneen tunnelmaan sulavasti. Lastenhuoneen verhot taas voivat vuorostaan olla hyvinkin räväkät.

Valmistamme verhoja myös yrityksille

Suunnittelemme ja toteutamme verhokokonaisuuksia yritysten tarpeisiin. Olemme suunnitelleet verhoja muun muassa hotelleihin ja julkisiin tiloihin. Tarjoamme kaikkiin verhoihin lisäpalveluna täysin myrkyttömän palosuojauksen, jolloin ne soveltuvat paloturvallisina julkisiin tiloihin käytettäväksi erinomaisesti. Suuremmissa tilauksissa, ota suoraan yhteyttä suoraan meihin niin katsotaan paras toteutus yrityksellenne.

Ompelemme verhokankaita myös yritysten tarpeisiin
Valmistamme verhoja myös yrityksen tarpeisiin. Vastasimme mm. Seinäjoella kauniin uudistetun Alma-hotellin tekstiilitöistä.