Lastenhuoneen verhot ja lasten kankaat

Lastenhuoneen verhoilla ja lasten kankailla saat luotua iloisia ja hauskoja kuoseja lastesi huoneisiin. Lasten maku vaihtelee paljon persoonallisuuden mukaan ja lisäksi kehittyy iän myötä eri suuntiin eri ihmisillä. Valikoimastamme löytyy lukuisia eri kankaita eri käyttökohteisiin ja kaikenikäisille vauvasta teini-ikäisiin.

 

Lastenhuoneen verhot saa olla koristeelliset
Lastenhuoneen verhot saa olla koristeelliset

Hyvin valitut lasten kankaat inspiroivat lapsia leikkimään ja päästävät mielikuvituksen juoksemaan vapaasti. Välillä inspiraatio voi toki lyödä vanhempien makuun hieman yli ja ehdottoman tärkeä ominaisuus lastenhuoneen verhoille on niiden helppo putsattavuus. Kauppamme lastenkankaissa käytetyt materiaalit kestävät hyvin pesua eivätkä haalistu heti ensimmäisiä roisketahroja putsatessasi. Käytettävyyteen ja helppoon verhojen vaihtoon on myös mahdollista panostaa, jotta voit halutessasi vaihtaa verhot sesongin mukaan, ja ilahduttaa kodin ilmapiiriä vaikka jouluisilla verhoilla.

Tällä sivulla valikoimamme lastenhuoneen verhot ovat värikkäitä ja leikkisiä. Lastenhuoneen verhoiksi sopii myös erinomaisesti pimennysverhot ehkäisemään valon pääsyä huoneeseen ja parantamaan lapsesi unenlaatua varsinkin kesäaikaan.

Muista turvallinen asennus lastenhuoneessa. Kiinnityksessä on huomioitava, ettei lapsi pääse sotkeutumaan vaarallisesti verhoihin. Lisäksi verhotangot tulee olla kunnollisesti ruuvattuna kiinnin niin ettei niitä saa vetämällä alas, jolloin kohdalle putoava putken pää voi satuttaa lasta.

Huom. Lisäturvaksi voit tilata kaikkiin kankaisiimme lastenhuoneisiin erityisen hyvin sopivan paloturvallisen käsittelyn. Käsittelymme on täysin hajuton, myrkytön ja väritön. Lisätietoa palosuojauksesta löydät täältä.

 

Lastenhuoneen ja sen verhojen tulee laittaa mielikuvitus liikkeelle